එළවළු ව්‍යාංජන පිළියෙල කිරීම

පහත ලින්කු තුලින් පිවිසීමෙන් ඉවුම් පිහුම් මුහුණු පොත් සමූහයේ සාමාජික සාමාජික මහත්ම මහත්මීන් "එළවළු ව්‍යාංජන" වර්ග පිළියෙල කිරීම සම්බන්ධව පල කල පෝස්ටු ඔබට දැක බලාගන්නට පුළුවන්..
තවද එම පෝස්ටු වල කමෙන්ටු කියවා බැලීමෙන් තවත් ඔබට අළුත් දේවල් බොහොමයක් දැනගන්නට පුළුවන් වේවි..




* පහත සියළු පෝස්ටුවල හිමිකාරීත්වය එහි හිමිකරුවන් සතුවේ..


  1. Nushan Sameera පොලොස්
  2. Nushan Sameera - පොලොස් ඇඹුල
  3. Nushan Sameera - පොලොස් ඇඹුල
  4. Nushan Sameera අන්නාසි
  5. Roshani Lakmali - කොහිල අල බැදුම
  6. Amali Chandima - පොලොස් ඇඹුල - 3
  7. Shyama Vinodani - Apple maluwa
  8. Udeni Liyanarachchi - කෝලි ෆ්ලවර් ගැඹුරු තෙලේ බැදලා
  9. Pradeepa Tennakoon - ඇපල් කරි 
  10. Vinoli N Prasad Galhena - Spicy Roast potato
  11. Tilashani Himadarshika Samarakoon - Fried mushroom
  12. Nushan Sameera - හතු තෙල් දාලා
  13. Udeni Liyana Arachchi - සුදු පොල් වට්ටක්කා වෑන්ජනය
  14. Udeni Liyana Arachchi - රට කොහිල දලු වෑංජනය
  15. Kalpani MAheshika - දළු කොස් තෙම්පරාදුව
  16. Tilashani Himadarshika Samarakoon - Kiri kos maluwa
  17. Kanchana Joseph - මුරුංගා බැදලා
  18. Udeni Liyana Arachchi - Vegetable chopsuey
  19. Vinoli N Prasad Galhena -  බටු පැහි
  20. Ruvini Gunathilaka - හතු කරිය
  21. Chamila Hemanthe - වැටකොඑ පොතූ හෝ අඑකෙසෙල් පොතු
  22. Nushan Sameera - Abaralla thel dala 
  23. Chathuri Gallage - හතු මැන්චූරියන්
  24. Janakie Abesinha - Thuba karavila rasata uyanna
  25. Amali Chandima - Ala Thel dala
  26. Udeni Liyana Arachchi - වට්ටක්කා දළු වෑන්ජනය
  27. Kanchana Joseph - වම්බටු හා අළුකෙසෙල් කරි
  28. Sachi Perera - පරිප්පු තෙල් දාල
  29. Pradeepa Tennakoon - වට්ටක්කා දලු තෙම්පරාදුව
  30. Kanchana Joseph - අන්නාසි කරි
  31. Priyantha Nishadani - තිබ්බටු තෙම්පරාදුව
  32. Kanchana Joseph - ගෝවා වෙනස් විදියකට
  33. Udeni Liyana Arachchi - රාබු තෙල් දාලා
  34. Nekla Krishani Wickramasekara -Deep Fried Couliflower Curry
  35. Kanchana Joseph - කෙසෙල් මුව සිනි සම්බෝල
  36. Neranjana Kasthuriarachchi - වෙලපු කරවීල කරි
  37. Kanchana Joseph - මැලේ අච්චාරු
  38. Kanchana Joseph - සිනි සම්බෝල
  39. Waruni Martinuz Jayawickrama - අළු කෙසෙල් මැල්ලුම
  40. Kanchana Joseph - කරවිල කරි
  41. Sachi Perera - Snow peas
  42. Poornika Nirmali - අල බැදුම්
  43. Amali Chandima - Green apple curry
  44. Nushan Sameera - පරිප්පු බැදුම
  45. Kanchana Joseph - වෙජිටබල් චොප්සි
  46. Sansare Pathagena Ena Adare - Corn Curry
  47. Indula Jayawardena - හතු මාලුව
  48. Shamali Rathnasri - බෝංචි
  49. Udeni Liyana Arachchi - යෝගට් දාල හැදු බණ්ඩක්කා
  50. Nushan Sameera - කොහිල ව්‍යාංජනය
  51. Neranjana Kasthuriarachchi - සොයා මිට් ඩෙවල්
  52. Gamalath Samantha - කෙසෙල් බඩ
  53. Nushan Sameera - බතල
  54. Danu Gunasekara - වෙජිටබල් චොප්සි
  55. Kanchana Joseph - බටර් පනීර්
  56. Iresha Samarathunga - වට්ටක්කා සලාද
  57. Hansika Sachini - සාම්බාරු
  58. Kanchana Joseph - කිඩ්නි බින්ස් කරියක්
  59. Danu Gunasekara -  මුංඇට මැල්ලුම
  60. Shiki Ranasinghe - HONEY DIJON ROASTED RED POTATOES
  61. Shiki Ranasinghe - මුo පියලි කරිය
  62. Shiki Ranasinghe - අඹ කරි
  63. Kanchana Joseph - තම්පලා කරි ( පරිප්පු සමඟ )  
  64. Mi Wish - අන්නාසි තෙම්පරාදුව
  65. ශමිලා පීරිස්  - කංකුං 
  66. Kanchana Joseph  - ග්‍රින්පීස් කරි
  67. Priyangi Kariyawasam - ටෝෆු/බීන් කර්ඩ්
  68. Muditha Dias - ඇඔරැල්ලා
  69. Tharindu Rajapakse - පේර මාලු
  70. Sara Kasthuri Kasthuri - මාළු මිරිස් කොළ ව්‍යංජනය
  71. ශමිලා පීරිස් - වට්ටක්කා
  72. Duresha Jayasinghe - Batana curry
  73. Nishadini Thenuwara - කොස් මදුළු පුරවලා ඉව්වා
  74. Praba D. Amarasinghe - අන්නාසි තෙම්පරාදුව
  75. Duresha Jayasinghe - Hathu baduma
  76. Arjunee Upekkha Ranatunga - මල් ගෝවා නැත්නම් කොලිෆ්ලවර්
  77. Nimmi Kanchanadiu - Batter fried mushroom
  78. Duresha Jayasinghe - දෙල් පොතු බැදුම
  79. Duresha Jayasinghe - කොස් ඇට කළුපොල් මාළුව
  80. Disna Samanmalee - හතු මාලුව
  81. Praba D Amarasinghe - කොල්ලු ව්‍යංජනය
  82. Amali Chandima - පොලොස් ඇඹුල (තෙල් නොදා)
  83. Kanchana Joseph - බිලිං හා හාල්මැස්සන් කරිය
  84. සිඩ්නි බෝගහලන්ද - කෝවක්කා පෙපර් ෆ්‍රයි
  85. Kanchana Joseph - කරවිල කලු තුනපහ කරිය
  86. Udeni Liyana Arachchi - කෙසෙල් ගෙඩි බැදලා උයලා
  87. Udeni Liyana Arachchi - වෙජිටබල් කුර්මා
  88. Kanchana Joseph -  සුදු ලූණු කරිය
  89. Thulara Karunarathne - කොස් ඇට කළු පොල් මාලුව
  90. Udeni Liyanarachchi - නිවිති සහ කඩල curry
  91. Udeni Liyanarachchi - දඹල තෙලට හින්දල
  92. Udeni Liyanarachchi - දඹල විවිද ආකාරයට
  93. Udeni Liyanarachchi - සෝයා මීට් ඩෙවල්
  94. Nalin Dilruksha - බට්න් මෂ්රුම් (හතු) ඩෙවල්
  95. Amali Chandima - කෝලි ෆ්ලවර්(ගෝවා මල්) අලුත් විදියකට
  96. Dilini Wimalasuriya - අඹ ඇඹුල
  97. Kanchana Joseph - කෙසෙල් මුව කරි
  98. Krishni Duncan - ගැට තුඹ කොළ මාළුව
  99. Chathu Ruwansinghe - කෙසෙල් මුව පෙති ගැඹුරු තෙලේ බැදලා
  100. Ayanthi Saranga - කෙසෙල් බඩ ව්‍යංජනය
  101. Udeni Liyana Arachchi -  වේලපු කොස් වලින් කිරි කොස් 
  102. Piumi Thanaweera arachchi - මාලු මිරිස් පිරවුම
  103. Inolka Gunn - කාමරන්කා කරිය
  104. Shiki Ranasinghe - වංකොස්
  105. Arjunee Upekkha Ranatunga - තක්කඩි
  106. Gayan Erandaka - Chop Suey
  107. Shashikala Wijesinghe - කජු ව්‍යංජනය
  108. Piumi Thanaweera arachchi - තුඹ කරවිල
  109. Piumi Thanaweera arachchi - කරවිල බැදුම