පහත ලින්කු තුලින් පිවිසීමෙන් ඉවුම් පිහුම් මුහුණු පොත් සමූහයේ සාමාජික සාමාජික මහත්ම මහත්මීන් "විදේශීය ආහාරපාන" වර්ග පිළියෙල කිරීම සම්බන්ධව පල කල පෝස්ටු ඔබට දැක බලාගන්නට පුළුවන්..
තවද එම පෝස්ටු වල කමෙන්ටු කියවා බැලීමෙන් තවත් ඔබට අළුත් දේවල් බොහොමයක් දැනගන්නට පුළුවන් වේවි..
* පහත සියළු පෝස්ටුවල හිමිකාරීත්වය එහි හිමිකරුවන් සතුවේ..
Tibet
01. Pradeepa Tennakoon ක්ලාගෆ්සක්(ටිබෙට් පාන්)
02. Pradeepa Tennakoon මෝමෝ හෙවත් මාමා හෙවත් ඩම්ප්ලින්
03. Pradeepa Tennakoon ටිබෙටන් නූඩ්ල් සුප්
04. Pradeepa Tennakoon ටිබෙට් තුක්පා
05. Pradeepa Tennakoon ටිබෙටන් ස්ටයිල් චිකන් ජිබ්ලට් ෆ්රයි
06. Sajini Uyangoda - මෝ මෝ හෙවත් ඩම්ප්ලින්ග්
Mongolia
01. Prasad Edirisuriya - Mongolian rice
Japan
01.Nayana Priya Darshana Wejesooriya - *sushi* japan kamak
02. Shashie Suranga - Mochi
03. Shashie Suranga - Japanese "Horenso"
India
01. Kanchana Joseph - කචෝරි (kachori for indian food )
02. Neranjana Kasthuriarachchi - Indian sweet
Nigeria
01.Kanchana Joseph - නයිජිරියන් චින් චින්
Thailand
01. Vinoli N Prasad Galhena - Thai flat rice noodles with Chinese broccoli
Singapore
01. Kumarasena Kumari - Lasagna
02. Vinoli N Prasad Galhena - Lasagne
03. Aruni Shapiro - කීන්වා (Quinoa)
04. Priyangi Kariyawasam - ටෝෆු/බීන් කර්ඩ්
05. Vinoli N Prasad Galhena - පැඩ් සී ඉව් THAI PAD SEE EW
06. Niwarthana Madushani - #polpettone#
04. Priyangi Kariyawasam - ටෝෆු/බීන් කර්ඩ්
05. Vinoli N Prasad Galhena - පැඩ් සී ඉව් THAI PAD SEE EW
06. Niwarthana Madushani - #polpettone#