සොසේජ්, බිත්තර සහ කරවල පිසින ආකාරය

සොසේජ්, බිත්තර සහ කරවල පිසින ආකාරය 
පහත ලින්කු තුලින් පිවිසීමෙන් ඉවුම් පිහුම් මුහුණු පොත් සමූහයේ සාමාජික සාමාජික මහත්ම මහත්මීන් "සොසේජ්, බිත්තර සහ කරවල" වර්ග පිළියෙල කිරීම සම්බන්ධව පල කල පෝස්ටු ඔබට දැක බලාගන්නට පුළුවන්..
තවද එම පෝස්ටු වල කමෙන්ටු කියවා බැලීමෙන් තවත් ඔබට අළුත් දේවල් බොහොමයක් දැනගන්නට පුළුවන් වේවි..



* පහත සියළු පෝස්ටුවල හිමිකාරීත්වය එහි හිමිකරුවන් සතුවේ..

කරවල, කූනිසන් හා හාල්මැස්සන්:

  1. Kanchana Joseph - බිලිං හා හාල්මැස්සන් කරිය
  2. Udeni Liyanarachchi - කූනිස්සන් බැදුම
  3. Tharaka Ariyasena - කරවල සමඟ කරවිල


බිත්තර:

  1. Kalpani Irangika Madhushani - Steamed Egg Curry
  2. Amali Chandima - වාශ්පයෙන් තැම්බූ බිත්තර සමග කිරි හොදි



Sausages:


  1. Kalpani Maheshika - Homemade Sausage 1 - Polos
  2. Isuru Deneththi - Homemade Sausage 2 - Polos
  3. Kasu Gayani - Homemade Sausage 3 - Soya Meat & Gotukola
  4. Udeni Liyanarachchi - bokchoy & chicken cocktail sausages බැදුම