ජෑම්, මිල්ක් මේඩ්, චීස්, යෝගට්, අයිස් ක්‍රීම් පිළියෙල කිරීම

ජෑම් , මිල්ක් මේඩ් පිළියෙල කිරීම

පහත ලින්කු තුලින් පිවිසීමෙන් ඉවුම් පිහුම් මුහුණු පොත් සමූහයේ සාමාජික සාමාජික මහත්ම මහත්මීන් "ජෑම් , මිල්ක්" වර්ග පිළියෙල කිරීම සම්බන්ධව පල කල පෝස්ටු ඔබට දැක බලාගන්නට පුළුවන්..


තවද එම පෝස්ටු වල කමෙන්ටු කියවා බැලීමෙන් තවත් ඔබට අළුත් දේවල් බොහොමයක් දැනගන්නට පුළුවන් වේවි..

* පහත සියළු පෝස්ටුවල හිමිකාරීත්වය එහි හිමිකරුවන් සතුවේ..



  1. Neranjana Kasthuriarachchi - ගෙදර හදපු මිල්ක්මේඩ්
  2. Neranjana Kasthuriarachchi - චීස්
  3. Rajitha Wijesinghe - තක්කාලි සෝස්
  4. Kanchana Joseph - පනිර්
  5. Neranjana Kasthuriarachchi - ගෙදරදිම කාෆ්ට් ච්ස් 
  6.  Neranjana Kasthuriarachchi - Home made Mozzarella Cheese  




ජෑම් වර්ග 


  1. Ruwani Amaya - අන්නාසි ජෑම්
  2. Poornika Nirmali - ජම්බු ජෑම්
  3. Kushani Preethika - ජම්බු ජෑම්
  4. Amali Chandima - අඹ ජෑම්
  5. Amali Chandima - දිවුල් ජෑම්



අයිස් ක්‍රීම් 



  1. Nekla Krishani Wickramasekara - Fruit & nut ice cream
  2. Nilashee Perera -  විනාඩි 10න් අයිස් ක්‍රීම්
  3. San Perera - My home made faluda ice cream
යෝගට්
  1. Amali Chandima - පළතුරු සහිත ස්ට්‍රෝබෙරි යෝගට්
  2. Neranjana Kasthuriarachchi - Non fat යොගට් 
  3. Seetha Ponnamperuma - යෝගට්
  4.  Kanchana Joseph - යෝගට්