මස් වර්ග පිළියෙල කිරීම
පහත ලින්කු තුලින් පිවිසීමෙන් ඉවුම් පිහුම් මුහුණු පොත් සමූහයේ සාමාජික සාමාජික මහත්ම මහත්මීන් "මස්" වර්ග පිළියෙල කිරීම සම්බන්ධව පල කල පෝස්ටු ඔබට දැක බලාගන්නට පුළුවන්..
තවද එම පෝස්ටු වල කමෙන්ටු කියවා බැලීමෙන් තවත් ඔබට අළුත් දේවල් බොහොමයක් දැනගන්නට පුළුවන් වේවි..
* පහත සියළු පෝස්ටුවල හිමිකාරීත්වය එහි හිමිකරුවන් සතුවේ..
Chicken
- Kanchana Joseph - චිකන් ස්ටු 1
- Kanchana Joseph - චිකන් ස්ටු 2
- Tharaka Muthuhettigama - Chinese Chicken Devil 1
- Duresha Jayasinghe - Chicken Devilled 2
- Nushan Sameera - චිකන් කරි
- Nushan Sameera - Chicken korma
- Kanchana Joseph - චිකන් හා කඩල කරි
- Kanchana Joseph - රෝස්ට් චිකන්
- Radeera Kumasaruge - කුකුල් මස් තෙම්පරාදුව
- Tharaka Muthuhettigama - Indian Indian Chicken Curry (wathura binduwakwath noda)
- Kanchana Joseph - චිකන් කන්කුන් සමග
- Kanchana Joseph - Fry Chicken chili sauce
- Hansika Sachini - චිකන් ශවර්මා
- Kanchana Joseph - චිකන් වෙනස් විදියකට
- Kanchana Joseph - ෆ්රයි චිකන්
- Mi Wish - චිකන් කුර්මා
- Kanchana Joseph - චිකන් අලුත් විදියට
- Hansika Sachini - චිකන් සොවර්මා
- Kanchana Joseph - ෆ්රයි චිකන් වීත් චිලි සෝස්
- Hansi Hidellaarachchi - Andhra-Style Green Chilli Chicken
- Kanchana Joseph - චිකන් මෝජු
- Kanchana Joseph - චිකන් ගිසඩ් ඩෙවල්
- Udeni Liyanarachchi -Devilled Chicken with Sesame Seeds- (තල මිශ්ර කුකුල්මස් බැදුම)
- Kanchana Joseph -පොල් කබලේ බැද හදා ගත් චිකන් කරියක්
- Imesha Liyanage - චිකන් මෙරිලන්ඩ්
- Kanchana Joseph - තන්දුරී චිකන් (Tandoori Chicken)
- Amali Chandima - Greek Chicken with Yogurt Source
- Kanchana Joseph - ගිසඩ් බැදුමක්
- Amali Chandima - තන්දූරි චිකන් - 2
- Upendra Lakmali - මසාල චිකන්
- Upeksha Kulatunge - Black Pepper Chicken
Pork
- Ish Vin - Pork devil
- Kanchana Joseph - පෝක් ස්ටේක්/පෝක් බිස්ටෙක්
- Sandamalee Ranasinghe - Pork black curry
- Kanchana Joseph - පෝක් මෝජු
- Naveen Akalanka - පෝක් කළුවට උයල.
- Kanchana Joseph - ෆ්රයි පෝක් විත් චිලි සෝස්
Beef
- Kanchana Joseph - බීෆ් වෙනස් විදියට
- Kanchana Joseph - බිෆ් ස්ටු
Mutton
- Kanchana Joseph - එළුමස් කරි
- Shiki Ransinghe - කජු දැමූ මට්න් කරි