තුනපහ පිළියෙල කිරීම

තුනපහ පිළියෙල කිරීම

පහත ලින්කු තුලින් පිවිසීමෙන් ඉවුම් පිහුම් මුහුණු පොත් සමූහයේ සාමාජික සාමාජික මහත්ම මහත්මීන් "තුනපහ " වර්ග පිළියෙල කිරීම සම්බන්ධව පල කල පෝස්ටු ඔබට දැක බලාගන්නට පුළුවන්..

තවද එම පෝස්ටු වල කමෙන්ටු කියවා බැලීමෙන් තවත් ඔබට අළුත් දේවල් බොහොමයක් දැනගන්නට පුළුවන් වේවි..

* පහත සියළු පෝස්ටුවල හිමිකාරීත්වය එහි හිමිකරුවන් සතුවේ..

01. Nishani Palihawadana - Home made Tandoori Masala Powder
02. Chathuri Gallage - චිකන් කරි තුනපහ
03. Sara Kasthuri KAsthuri - මස් තුනපහ
04. Mohan Ranjith -Rosted curry powder or kalu-kudu.
05. Priyantha Nishadani -මස් සහ මාළු සඳහා ඇඹරූ තුන පහ ගුලිය
06. Kanchana Joseph - ගරම් මසාල පවුඩර්
07. Kanchana Joseph - බැදපු කරි පවුඩර් ( 2 )
08. Kanchana Joseph - බැදපු කරි පවුඩර් (1 )
09. Anuhas Kendara - සිරිලක නියම තුනපහ