පහත ලින්කු තුලින් පිවිසීමෙන් ඉවුම් පිහුම් මුහුණු පොත් සමූහයේ සාමාජික සාමාජික මහත්ම මහත්මීන් "විදේශීය ආහාරපාන" වර්ග පිළියෙල කිරීම සම්බන්ධව පල කල පෝස්ටු ඔබට දැක බලාගන්නට පුළුවන්..
තවද එම පෝස්ටු වල කමෙන්ටු කියවා බැලීමෙන් තවත් ඔබට අළුත් දේවල් බොහොමයක් දැනගන්නට පුළුවන් වේවි..
- Kanchana Joseph - ස්පැගති
- Priyantha Nishadani - පැස්ටා කොත්තු
- Dilini Maduwanthi - Pasta
- Chamila Hemanthe - PASTA - පැස්තා
- Anuradha Weerasinha - Spaghetti Amatriciana
- Ish Vin - Rice vermicile noodles with eggs
- Sunil Thuseya - පාස්තා
- Chamila Hemanthe - PASTA - පැස්තා
- Sunil Thuseya - PASTA AL RAGU
- Wimukthi Rajapaksha - Garlic noodle
- Kanchana Joseph - මැකරෝනි
- Hansika Sachini - ස්බැගේටි හොට්ඩොග්ස්
- Ruwani Amaya - කොස් නුඩ්ල්ස්
- Thisara Rajapaksha -Garlic noodle with frying prawn & chicken curry
- Shereena Fernandopulle - Lamb Kofta with spegatti
- Subithi Francis-Dominic - Casserole ( Hackfleisch-Nudel Auflauf තාම Germany වල කියන්නේ)
- Vinoli N Prasad Galhena - පැඩ් සී ඉව් THAI PAD SEE EW
- Priyantha Nishadani - Chinese style Spahatti
- Amali Chandima - special noodles with shrimp and vegi
- Sandamalee Ranasinghe - Pasta in 15min.
- Udeni Liyanarachchi - වෙජිටබල් පාස්ටා
- Nirdhoshika Fernando - පැස්ටා තවත් ක්රමයකට
- Sajith Dilshan Fernando - හෝම් මේඩ් පාස්තා (නැවුම් පාස්තා) විත් බූවල්ලෝ ඇන්ඩ් කළු ඔලිව්
- Kalhari Perera - Fettuccine
- Amali Chandima - පැස්ටා තවත් විදියකට