මාළු හා වෙනත් මුහුදු ආහාර වර්ග පිළියෙල කිරීම



මාළු වර්ග හා වෙනත් මුහුදු ආහාර පිළියෙල කිරීම


පහත ලින්කු තුලින් පිවිසීමෙන් ඉවුම් පිහුම් මුහුණු පොත් සමූහයේ සාමාජික සාමාජික මහත්ම මහත්මීන් "මාළු " වර්ග පිළියෙල කිරීම සම්බන්ධව පල කල පෝස්ටු ඔබට දැක බලාගන්නට පුළුවන්..
තවද එම පෝස්ටු වල කමෙන්ටු කියවා බැලීමෙන් තවත් ඔබට අළුත් දේවල් බොහොමයක් දැනගන්නට පුළුවන් වේවි..



* පහත සියළු පෝස්ටුවල හිමිකාරීත්වය එහි හිමිකරුවන් සතුවේ..


මාළු වර්ග
  1. Nushan Sameera - සාවාලය මාලු මිරිසට
  2. Nushan Sameera - Hurullo maalu
  3. Nushan Sameera - මඩු මාලු සාදන ක්‍රමය
  4. Ganga Sujendri Abeyratne - හාල්මස්සො ව්‍යාංජනය
  5. Kanchana Joseph - වෙනස් විදියට මාලු බේක්
  6. Kanchana Joseph - මාළු ස්ටු
  7. Kanchana Joseph - තෝරා මාලු අලුත් විදියකට
  8. Nushan Sameera - වැව් මාලු 
  9. Kanchana Joseph - ස්ව්ට් ඇන්ඩ් සවර් පිෂ්
  10. Hansika Sachini - මාළු ඇබුල්තියල්
  11. Chathuri Gallage - මාලු ඇඹුල්තියල් 2
  12. Thusantha Wickramanayake - මාලු ඇඹුල්තියල් 3
  13. Thilashini Himadarshika - මාතර ඇම්බුල්තියල්
  14. Shiki Ranasinghe - මාලු ඇඹුල්තියල් 3 (සම්ප්‍රදායෙන් ඔබ්බට)
  15. Kanchana Joseph - මාලු බැදලා තෙල් දමා
  16. Nekla Krishani Wickramasekara - තෝරා මාළු තෙම්පරාදුව
  17. Imesha Liyanage - පොල් සහ මිරිස් මිශ්‍ර බැදපු මාලු
  18. Mohan Ranjith - Fish curry (Thalapath)
  19. Kanchana Joseph - පොඩි පරා මාලු කිරට
  20. Devika Jayasekara - තලපත් මාලු (වෙනස් විදිහට)
  21. Kapila Ilukkumbura - කොලෙස්ටරෝල් නැති කරන මාලු අැඹුල්තියල්..
වෙනත් මුහුදු ආහාර